DOKTOR LIJEČI - PRIRODA ISCJELJUJE

Hipokrat

O meni

Ja sam Tatiana Gambar dr. med. sc. Hirudoterapije (Hirudotherapy), također stručni gastroenterolog, nefrolog, doktor za aterosklerozu, ultrazvuk dijagnostiku i rehabilitaciju invalida.

Nakon 30 godina profesionalnog rada u najeminentnijim klinikama u Moskvi odlučila sam se posvetiti određenoj grani medicine - Hirudoterapiji. Hirudoterapija je liječenje medicinskim pijavicama.

Moje obiteljsko stablo (djed, baka, roditelji, sestre i mnogi rođaci) su cijenjeni doktori medicine u Rusiji. Odrasla sam u okruženju obitelji s velikim znanstvenim znanjem što mi je pomoglo u diplomiranju na jednom od najpoznatijih sveučilišta u svijetu; Prvoj Moskovskoj Medicinskoj Akademiji imeni I. M. Sečenova.

Velika mi je želja i nada predstaviti ovu metodu liječenja i pomoći ljudima s različitim bolestima i tegobama, koliko god one bile teške. Postigla sam izvrsne rezultate s Hirudoterapijom kako u Moskvi tako i u Hrvatskoj.

Živim i radim u Poreču, gdje imam i svoju ordinaciju.

Zbog čega sam izabrala Hirudoterapiju?

Tamo gdje klasična medicina posustaje, zadnja "slamka" je Hirudoterapija.

Nikolay Ivanovich Pirogov

Upravo zbog toga sam se odlučila specijalizirati jednu drevnu, vrlo interesantnu i unikatnu terapiju koja datira već nekoliko tisuća godina. Dobivam odlične rezultate u liječenju bolesti i tegoba na kojima klasična medicina posustaje.

Član sam HUPED-a (Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu) te sam certificirani stručnjak za Hirudoterapiju.

S velikim poštovanjem zahvaljujem se jednoj velikoj doktorici i znanstveniku, profesoru medicine Pavlovoj Irinje Sergejevnje, čovjeku bezmjerne humanosti - mojoj majci.